Om Webforum

Hvem er vi?

Vi er en virksomhed, der leverer 3. parts produkter til skoler, der anvender EASY-A, EASY-A#C og EASY-C, eller som beskæftiger sig med at udbyde arbejdsmarkedsuddannelser.

Vores formål er at levere driftsikre produkter og løsninger, der kan gøre hverdagen lettere for skolens administration, ledelse og kursister. Derudover vil vi være med til at sikre en høj kvalitet på området, og at skolerne har let ved at overskue og overholde gældende love og regler.

Vi er et team af upartiske personer, der alle har rødder i det etablerede AMU system, og som har erfaring med de udfordringer skolerne har i deres hverdag.

Vi har et bredt indblik i, hvilke opgaver skolens personale sidder med, herunder direktørens, den administrative medarbejders, underviserens og IT-afdelingens opgaver. Vi har udviklet en række værktøjer, som vi selv har manglet, og ønsker at stille disse til rådighed for andre.

Vi er ikke underlagt nogen former for interessenter, hverken offentlige eller private, og vi har ikke nogen særlig tilknytning til en bestemt skole. Dine oplysninger, opgaver, ønsker og behov er i trygge hænder hos os, og vi forpligter os til at holde dette for os selv, med mindre vi udtrykkeligt har givet dig besked eller indhentet din tilladelse.

Vi har flere løsninger

Vi har løsninger der kan lette dit arbejde med administrationen af AMU, lovgivning samt generel skoleledelse.

UDDATA AMU-Support

  • Adresse: Græsholmevej 56, 5700 Svendborg
  • Email: uddata@uddata.dk
  • Telefon: 72 22 61 01
  • Website: http://www.amu-support.dk
  • CVR: 25 88 73 36

Nyhedsbrev

Vores produkter er i konstant udvikling, derfor tilbyder vi at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du altid er opdateret.